Stichting Kros is ANBI gecertificeerd. Dit wil zeggen dat we een officieel goed doel zijn, Hierdoor kunnen uw giften mogelijk fiscaal aftrekbaar zijn. Ons inschrijvingsnummer RSIN is 852545307.

Stichting Kros Paardenopvang Drechtsteden heeft een aantal paarden in eigendom. Om de kosten van de verzorging te kunnen dekken is uw bijdrage dan ook van harte welkom. Het sponsoren van een paard is in feite een financiële donatie. Als wenselijk kunt u uw eigen paard uit kiezen.

Durk

Durk is een Fries, die zich van nature niet erg druk maakt. hij is erg introvert, maar heel lief. Zodra hij ergens een modderplasje ziet, dan gaat hij erin liggen rollen. hij is wat aan de stevige kant en alleen een dieet helpt niet, vandaar dat hij tegenwoordig wordt getraind. Hij heeft dan wat opstartprobleempjes, maar als hij eenmaal loopt, dan vindt hij het toch wel leuk om te werken.

Prins

Prins is een tuiger. Hij valt op door zijn specifieke bouw. Hij heeft een lange rug, nek en hoofd. Als hij iets interessants ziet, dan steekt hij zijn grote hoofd omhoog en lijkt wel een giraf. Hij heeft een wat koppig karakter en is de leider van de kudde.

Binky

Binky is een leuke shetland pony. Hij is de kleinste bewoner van stal, maar absoluut niet bang voor de grotere paarden. Hij vindt knuffelen heel fijn en eten heel belangrijk. Hierdoor begint zijn buikje steeds ronder te worden, waardoor wij hem in de gaten moeten houden dat hij geen rond dik bolletje wordt.

U kunt ook vriend worden van de stichting. U geeft hiermee de paarden en pony een fijne oudedag. Wordt vriend vanaf een minimale donatie vanaf € 5,– per maand. U kunt zich te allen tijden schriftelijk afmelden.

Een eenmalige donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL47 RABO 0107 1876 04 t.n.v. Stichting Kros Paardenopvang Drechtsteden.